Grunder

  Grunder
  Grunden till ett hus är bland det viktigaste att både sköta och underhålla, problemet är oftast att veta när det är dags att åtgärda eventuella problem och hur man löser det. Vi på Prozon är certifierade hos Isodrän och det innebär att vi alltid utför arbeten enligt deras anvisningar och att du som kund får ett protokoll på utfört arbete. Det finns två mycket viktiga delar vid arbete med grunder, dels fuktproblematiken men också energibesparing. De grunder vi arbetar med är källare, kryp-/torpargrunder samt platta på mark.

  Källare:
  Vi har ett koncept där du som kund kan använda källaren som bostadsutrymme utan att få problem med fukt eller kyla. Därför kan det vara läge att titta på vad som går att göra med källaren innan man planerar för en eventuell utbyggnad.

  Kryp-/torpargrunder:
  Många kryp-/torpargrunder är idag mögelangripna utan att husägaren vet om det. Vi har en lösning där isolering med Isodrän möjliggör åtgärder av problemet utan att man drabbas av framtida driftskostnader.

  Platta på mark:
  Vi erbjuder platta på mark med ett dränerande och isolerande skikt av Isodrän. Detta har fler fördelar än bara själva fuktisoleringsfunktionen även torktiden av betongplattan förkortas med följd att den totala byggtiden krymper.

  Verksamhetsområden

  Attefallshus

  Det är kanske dags att utöka boytan med ett gästhus, Prozon Bygg AB tillverkar och monterar Attefallshus.

  Läs mer

  Våtrum

  Renovera badrummet, sätta kakel & klinkers? Vänd er till Prozon Bygg AB för ett lyckat resultat

  Läs mer

  Tak & tillbyggnationer

  Prozon Bygg AB renoverar och byter tak. Vi hjälper er med alla olika typer av tillbyggnationer

  Läs mer

  Grunder

  Grunden till ett hus är bland det viktigaste att både sköta och underhålla

  Läs mer

  Enskilda avlopp

  Från ansökan till färdigt fungerande system.

  Läs mer

  Plattläggning

  Vi utför de flesta typer av stensättningar och murbyggnationer

  Läs mer